<>

Elvis was een spirituele zoeker en deze spirituele kant van hem nam veel verschillende vormen aan. De boeken die hij herhaaldelijk las waren religieuze en geestelijke speurtochten. Elvis’ boeken waren een belangrijk onderdeel van zijn leven en ze gingen mee op zijn reizen en tournee’s. De Bijbel was altijd bij hem, maar hij las ook The Autobiography of a Yoga en The Prophet en ook boeken van Oosterse geloven.

Ondanks zijn roem en populariteit had hij problemen met de drukte in zijn leven.
Hij stond erg open voor het zoeken naar de zin van het leven.
Letterlijk honderden boeken en miljoenen woorden zijn geschreven over het fenomeen dat Elvis Presley was. Het was Larry die urenlang of kort voor een show in meditatie met Elvis zat. Het was Larry met wie Elvis kon praten over zijn diepste overtuigingen. En dus werd Larry een van de naaste vertrouwelingen van Elvis. Hij kende een kant van Elvis die maar weinig anderen wisten en minder begrepen.

Hier is eindelijk het volledige, ware en betoverende verhaal van Elvis Presley. Niet eerder hadden we de kans hem te leren kennen zoals hij ons had gewild. Veel boeken vertellen wat Elvis deed. Deze vertelt wat Elvis geloofde. Wanneer je de diepten van Elvis’ ziel loodst zoals deze hier wordt onthuld, zul je de echte Elvis begrijpen. Je zult hem kennen en hoogstwaarschijnlijk nog meer van hem houden.

Je leest passages uit zijn favoriete boeken, met citaten en foto’s van filosofen en spirituele denkers die hij bewonderde: Paramahansa Yogananda, Kahlil Gibran en vele anderen. U zult foto’s van nooit eerder geziene echte pagina’s van sommige van die boeken bekijken, inclusief The Prophet, met notities en opmerkingen in zijn eigen handschrift. Misschien het beste van alles, je leest over de intieme gesprekken die Elvis en Larry de afgelopen jaren deelden over talloze onderwerpen, waaronder zijn gevoelens over de vrouw in zijn leven, de toekomst van zijn carrière en het leven na de dood.

Wat Larry hier over Elvis beschrijft, zal sommige mensen choqueren. Het zal je gegarandeerd verrassen. Omdat wat je zult ontdekken een kant van Elvis is die zo intiem en persoonlijk was, heeft hij nooit publiekelijk uitgelaten in woorden, alleen door zijn muziek. Toch zal de puurheid en authenticiteit van dit verhaal je absoluut overtuigen dat je eindelijk de echte Elvis hebt ontmoet.

Zoals Larry uitlegt: Elvis legde me van deze verantwoordelijkheid op, gaf me de kracht en inspireerde me om dit boek te schrijven toen hij zei: ‘De wereld kent Elvis Presley goed, maar ze kennen mij niet. Ik wil dat ze mij kennen, de echte persoon. Larry, ik reken op je.’

Maak een wandeling met Elvis en Larry door het hart en de ziel van Elvis, de zoeker. Het maakt niet uit hoeveel je al weet van Elvis, je zult het gevoel krijgen dat je hem veel beter kent omdat je de tuin van Leaves of Elvis hebt ervaren.

<>